Mitt liv..

Philips SonicareKids eltandborste

Elias tycker inte om att borsta tänderna så jag köpte Philips SonicareKids eltandborste genom buzzador. Det finns en app till som man laddar ner och man borstar tillsammans med sin sparkly. Elias har döpt sin till Kikka ? Han tyckte det var kul första två dagarna och ville borsta lite grann, men sen ville han bara titta på när Kikka borstade tänderna men inte borsta själv. Jag hade inga förhoppningar om att tandborsten och appen skulle göra att han ville borsta tänderna men jag hoppades ändå på en förbättring, vilket det inte gjorde. Så det var väl egentligen ett onödigt köp, kanske funkar om ett halvår, år. 

Jag tyckte appen var bra och rolig, dock hjälpte det inte vårat tandborst problem. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *