Mitt liv..

Sniglar

Hej! Jag är inte allt för aktiv här, jag glömmer bort att bloggen finns. Men nu är jag här, i alla fall för stunden. Tyckte det var dags att byta tema på min blogg, har haft det förra i flera år och nu har jag tröttnat på den. Jag gillar den nya men vet dock inte vilken huvudbild jag ska ha. Bilden jag valt är på en av Elias sniglar som har lagt ägg, jag visste inte att sniglar la ägg. Han är jätte intresserad av alla små kryp men specielt för sniglar, eller snäckor som det heter. Visste ni att sniglar heter dom som saknar skal och snäcka heter dom med skal, det fick jag lära mig i somras. Trodde alla hette sniglar men ack så fel jag hade. Kommer dock fortsätta kalla dom för sniglar xD

 

Nu måste jag tyvärr gå och lägga mig innan jag somnar sittandes. Jag kommer tillbaka, jag lovar.

 

 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *