Mitt liv..

När läkaren inte lyssnar på en..

Jag har länge känt, över ett halvår att jag skulle behöva höja dosen på min medicin. Läkaren säger varje gång ”provresultaten ser bra ut, du ska fortsätta med samma dos” men ändå har mina värden stigit på varje prov jag tagit. För ca 1 år sen låg TSH på 0,2 och i januari låg den på 2,1. Vadå bra!? Är 2,1 verkligen bra? Varför känner jag mig inte bra då och inte gjort på över ett halvår? Tror jag ska byta läkare eller varför inte byta vårdcentral? Min förra läkare var super, han lyssnade på mig och gick efter mitt mående trotts att provsvaren såg jätte bra ut. Sånna läkare behöver vi mer av, inte läkare som stirrar sig blinda på provresultaten. SUCK! 

Tips mottages gärna på mottagningar som är kunniga kring sköldkörtelsjukdommar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *