Mitt liv..

USKA

Jag har bestämt mig för att bli uska, började studera i augusti på distans. Läser just nu medicin 1 och det går väl okej tycker jag, att jobba heltid, plugga heltid och ha barnen heltid. Det är tufft men jag ska fixa det. Jag har dessutom blivit tillsvidareanställd och börjat jobba heltid sen i tisdags, lite jobbigt att behöva gå upp ännu tidigare på morgonen men tycker det har blivit lättare att gå upp nu än innan och få iväg barnen på morgonen. Vi cyklar varje dag till dagis och jobbet, med cykelstol och cykelvagn. Jag har precis investerat i en ny cykelvagn då sonen växt ut den förra. Jag älskar den verkligen, den är stor och rymlig. Kan luta ryggstödet så dom kan sova/vila när man går/cyklar med den, det finns jogginghjul som kan sättas dit så man kan ut och springa med den. Helt perfekt! Jag har sålt både Bugaboo donkey och joggingchassit jag hade till, jag ville kunna ta med båda barnen på en joggingtur vilket jag inte kunde med joggingvagnen jag hade.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *