Mitt liv..

Dagen innan löning ^^

 

Det har hänt väldigt mycket under tiden jag inte haft tillgång till min blogg, jag hinner inte skriva ner allt nu men det kommer komma i omgångar. När jag har ro i kroppen och kunna skriva =) Jag älskar att skriva men ibland vet jag inte vad jag ska skriva.

Mina studier går bra trotts allt, haha. Jag brukar ligga efter i varje kurs men psykiatri 1 som jag läser nu håller jag deadline, det är jävligt positivt *tummen upp på det* Jag har läst hälften av utbildningen så jag har ca 1 år kvar, sååå långt. Ibland känner jag att jag ska hoppa av allt och skita i det för jag inte orkar. Jag har ingen fritid, alla tycker jag är så tråkig som bara sitter hemma och pluggar, men antar att det är så det kommer va närmaste året. Jag får stå ut helt enkelt.

Flytten gick bra, jobbig jävla flytt. Helt enkelt en helvetes flytt som aldrig tog slut. Jag har fortfarande inte kommit i ordning helt och inte heller packat upp allt eller rensat bort det sista som jag inte ska ha kvar. Men det kommer med tiden, när tid finns.

Jag har ny arbetsgivare sen 3,5 månad tillbaka. Super bra verkligen! Jag jobbar kvar på samma ställe som innan.
Allt är topp!

på jobbet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *